Teltmøtene 2020

Teltmøtene på Rena ble holdt 4.-9. august, på samme plassen som i fjor, nemlig på parkeringsplassen til høyskolen på Moen nedenfor sentrum mot campingplassen. Ønsket med teltmøtene er å komme nærmere sentrum med Guds Ord, og at vi kan sette av noen dager på sommeren med spesielt fokus på Guds Ord.

Litt fra teltmøtene 

Tirsdag kveld talte Harald Claudius paktene i Bibelen. Han fortalte Noah-pakten, pakten som Moses var mellommann for, pakten som Esekiel forkynte, pakten som Kristus er mellommann for. «Skyldbrevet er betalt, Jesus har gjort det», – det var noe av det viktigste vi sitter igjen med etter møtet. Vi skal ikke diskutere med Gud, han har bestemt. 

I dag (onsdag formiddag) forkynte han om nådevalget. Frelsen er tiltenkt oss før skapelsen, fra evighet av. Gud vil at alle skal bli frelst gjennom Jesus. Og han vil ikke at noen skal gå fortapt. Gud kan ikke rekke oss et tilbud han ikke mener. Også Judas kunne blitt frelst, for også til han ble evangeliet forkynt. 

Onsdag kveld hadde vi sangmøte. Ida Fjære fortalte om Guds fred. Vi ble minnet om Fil. 4:6-7. Hvis det er kaos rundt oss, så ha vi allikevel fred inni oss. Takken og freden hører sammen. 

Onsdag kveld og torsdag forkynte Lars Fredrik Ellingsen om loven og evangeliet ut fra Romerne 3. Han la vekt på ordet uforskyldt. Nåden er virkelig uforskyldt. 

I helgen forkynte Fredrik Thorbjørnsen for oss. Han hadde med seg hele familien, som også gledet oss med sang! Opptak fra noen av disse møtene ligger på framsiden.

Slik var møteoppsettet:

Tirsdag kl. 17:00 Kveldsmøte ved Harald Claudius
Onsdag kl. 10:30 Bibeltime ved Harald Claudius
Onsdag kl. 17:00 Sangmøte med Ida Fjære
Torsdag kl. 10:30 Bønnemøte ved Tor Bergstrøm
Torsdag kl. 17:00 Kveldsmøte ved Lars Fredrik Ellingsen
Fredag kl. 10:30 Bibeltime ved Lars Fredrik Ellingsen
Fredag kl. 17:00 Sangmøte ved Ida Fjære
Lørdag kl. 10:30 Bibeltime ved Fredrik Thorbjørnsen
Lørdag kl. 17:00 Kveldsmøte ved Fredrik Thorbjørnsen
Søndag kl. 10:30 Bibeltime ved Fredrik Thorbjørnsen og Sigmund Fjære

Nå er altså teltmøtene over. Da vi tok ned teltet, så var det et vemodig arbeid. Samlingene har vært rike, både når vi har vært flere og når vi var færre. Selv om det er intensivt når det står på, så er vi heldige som får lov til å være med på dette. Evangeliet er så stort at det blir rart å stå i et enkelt telt å forkynne dette store budskapet. Vi håper at de som gikk forbi har fått med seg noe. Takk til alle som har bedt for møtene, og stått med oss på den måten.

Så ser vi grundig fram til neste sommer!

Oppsett av møteteltet
Ferdig oppsatt. Det ble for varmt, så vi måtte ta ned noen vegger.
Fredrik Thorbjørnsen talte Guds Ord.
%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close