Hvem er vi?

Vi er venner av Kristus som samles for å dele Guds Ord sammen ved Den Hellige Ånd. Vi ønsker at Guds Ord skal få være sentrum i møtene våre, og ber om at vi må være åpne for hva Den Hellige Ånd vil si til oss gjennom Bibelen.

Vi har erfart at Jesus, vår Herre, elsket oss ved å gi livet sitt for oss. Vi har ved det fått et nytt liv, som aldri i evighet skal dø. Dette vil vi fryde oss over, og gjerne få dele med menneskene på Rena.

Vi er mennesker i forskjellig aldere som samles noen ganger i måneden for å styrke det åndelige samfunnet. Det beriker også det sosiale fellesskapet oss imellom. Vi er ganske forskjellige, og det er spennende.

Vi tror på en hel Bibel, og har som mål å ta vare på og leve etter den. Bibelen må være øverste rettesnor for alt som skjer på møtene våre. Vi ønsker at så mange som mulig kan samles på møtene våre. Men fremfor alt ønsker vi at Guds Ord kan forkynnes så vi blir frelst og kan leve i helliggjørelse.


%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close